Bestellen maar!

Laat jouw gasten via hun smartphone, bestelzuil of webshop eenvoudig bestellen en betalen. Snel en omzetverhogend. Dit versterkt ook nog eens het team en optimaliseert de bedrijfsvoering! 

QR-bestellen-kassanet-pieterse

Met onze slimme besteloplossingen haal je een top medewerker in huis

Alles om bestellen zo veilig, snel en eenvoudig mogelijk te maken, dat is waar het om draait. Of het nou vanaf de bestelzuil, het terras of op de bank thuis is, jouw gast kiest en betaald direct de bestelling. Dankzij de koppeling met je kassa is iedere bestelling direct inzichtelijk. Ook zorgen slimme bestel opties voor een hogere gemiddelde besteding en doorloopsnelheid. Maximale flexibiliteit, veiligheid en snelheid. 

De investering in besteloplossingen zijn in no time terugverdiend. Het bespaart je personeelskosten. Bovendien, ze zijn ze nooit op vakantie of ziek, hoeven niet ingeroosterd te worden en vergeten niets. Ook verkoop je vaak meer via de bestelzuil, QR-bestellen of bestelsite. Kortom met onze besteloplossingen haal je een topmedewerker in huis!

Bestelzuil

Met een bestelzuil haal je een extra medewerker in je zaak. Je vereenvoudigt en versnelt bovendien het bestelproces voor je gasten. Jow klant kiest in enkele tikken de gewenste producten. Automatisch worden daarbij slimme bestelsuggesties gegeven. Na betaling ontvangt de gast een bon met ordernummer, dat ook op de keuken/afhaalscherm verschijnt. Zo creëer je snelheid en efficëntie.

bestelzuil-kassanet-zelfbediening-kassa-pieterse.png

Bestellen met QR-code

Geen wachttijden, meer rust voor je team en extra omzet voor jou: QR-bestellen is en onmisbare oplossing voor een bezettingsprobleem, het opvangen van piekmomenten en service op afstand. De gast scant de QR-code op tafel, kiest en betaalt de bestelling. En omdat deze rechtstreeks binnenkomt bij de kassa creër je snelheid en efficëntie, zo houd je tijd over voor gastvrijheid.

qr-bestellen-koppeling-kassa.png

Webshop

Alle online bestellingen direct in je kassasysteem? Met de webshop koppeling heb je de controle over één voorraad en hoef je deze niet op twee plekken bij te houden. Vanuit het kassasysteem stuur je alle stamgegevens naar je webshop door, inclusief de afbeelding en de positie in het menu. Onze koppeling heeft een snelle synchronisatie, binnen enkele seconden worden alle gegevens naar beide omgevingen gesynchroniseerd.

pexels-photo-6613598-online-bestellen.jpeg

Theo vertelt je graag meer

Jij wilt geholpen worden zonder veel extra kosten. Logisch, daarom biedt Kassanet Pieterse verschillende systemen en servicemogelijkheden. Stem samen met ons af hoe we jou het beste kunnen helpen!

Contact