Bar-keukenschermen

Vergeet de losse papieren bonnen! Creëer structuur en verbeter de communicatie in de keuken en met de bediening. Met keukenmanagement worden de bestellingen overzichtelijk getoond op touchscreen keukenschermen. Op een simpele en begrijpelijke manier.

bar-kitchen-manager-booq-vectron-mpuls-kassakeuk-keukenschermen-kassanet-pieterse.jpg

Optimaliseer jouw werkprocessen

Optimale werkprocessen in de keuken of bar zorgen voor rendementsverhoging. Met de inzet van overzichtelijke touchschermen kun je alle bestellingen vanuit de handheld, kassa, QR-code, bestelsite of bestelzuil invoeren. Deze komen automatisch als digitale bonnen op de werkschermen van verschillende parties terecht. 

Geschuif met bonnen is verleden tijd: de chef of bartender regelt de bestellingen met één simpele tik. Ook wijzingen per tafel zijn duidelijk zichtbaar voor je keukenbrigade via waarschuwingsiconen. Het bedieningsscherm zorgt voor een optimale samenwerking tussen de witte en zwarte brigade. Kortom, met keukenmanagment breng je rust op de vloer en neem je voorgoed afscheid van losse bonnetjes.

Digitale orderverwerking

Weg met onrust, miscommunicatie en kwaliteitsverlies. Ga voor meer rendement, ontspannen medewerkers en supertevreden gasten! Met Bar/Kitchen Manager kies je voor een andere manier van werken, zonder papieren bonnen. Dankzij slimme software komen alle bestellingen vanuit de handheld, kassa of bestelzuil automatisch digitaal in de keuken of bar terecht.

keukenmanagement-booq-vectron-kassanet-pieterse-bar-partie.png

Efficiënt en meer rendement

Met overzichtelijke touchschermen als alternatief voor de bonnenrails en zoemende printer verhoog je je rendement. Gegarandeerd! Alle bestellingen die vanuit de handheld, kassa, QR-code of bestelzuil worden ingevoerd komen automatisch op de juiste werkschermen van verschillende parties terecht. Geen geschuif meer met bonnen: de chef of bartender regelt de bestellingen met één simpele tik.

istockphoto-1081422898-612x612-horeca.jpg

Optimaliseren werkprocessen

Dankzij slimme software is je brigade altijd op de hoogte van wijzingen zonder onnodig gestoord te worden. Wijzingen per tafel zijn duidelijk zichtbaar door waarschuwingsiconen of juist stilzwijgend in beeld wanneer er nog niet gestart is met de bereiding. Met als resultaat meer werkplezier, meer rust, een betere focus en efficiënter werken!

istockphoto-1056706050-612x612-bediening.jpg

Luuk vertelt je graag meer

Jij wilt geholpen worden zonder veel extra kosten. Logisch, daarom biedt Kassanet Pieterse verschillende systemen en servicemogelijkheden. Stem samen met ons af hoe we jou het beste kunnen helpen!

Contact