Ezora

Ezora

  • Elke dag volledig bijgewerkte financiële en commerciële cijfers
  • Automatisering-, analyse- en rapportage-oplossingen voor ambitieuze organisaties
  • Geautomatiseerde oplossingen om tot betere beslissingen en inzichten te komen

Uitgebreide omschrijving
Ezora is niet alleen een rapportage-dienst. Onze automatiseringsmodule zorgt ervoor dat data automatisch wordt opgehaald, gevalideerd en dan ook eventueel doorgeboekt naar het financiële boekhoudsysteem. We begrijpen dat elke onderneming verschillende systemen gebruikt, zoals een POS, urenplanningen en boekhoudsystemen. We kunnen de Ezora oplossing dan ook op maat instellen zodat alle processen worden geoptimaliseerd met als doel: sneller volledige informatie tonen die de organisatie helpt te verbeteren en te laten groeien.

Referenties
23.5 Degrees Limited opende het eerste franchise Starbucks Café in 2013 en vier jaar later zijn het er 40. Binnenkort worden er nog eens 24 geopend. Een flinke groei in korte tijd, mede door Ezora.

“Ezora is een onmisbaar systeem geworden dat onmisbare KPI’s produceert die relevant zijn voor de gehele organisatie. Het is de ‘go-to-tool’ voor zowel het Management team, Regio
Managers and bedrijfsleiders. Het is gebruiksvriendelijk en efficiënt.”

– Amanda Hart – CFO van 23.5 Degrees Limited

Over Ezora
Sinds 2010 ontwikkelt en levert Ezora cloud business intelligence, automatisering, analyse en rapportage oplossingen voor ambitieuze organisaties die meer uit hun verkoop en financiële data willen halen. Ezora helpt deze organisaties met complete geautomatiseerde oplossingen die leiden tot betere beslissingen en uiteindelijk betere winstgevendheid.

Offerte aanvragen
ezora-kassanet-pieterse-kassakoppeling.jpg

Wilt u een offerte, demo of meer informatie?

Vul u gegevens in en wij nemen contact met u op.

* Deze velden zijn verplicht

Luuk vertelt je graag meer

Jij wilt geholpen worden zonder veel extra kosten. Logisch, daarom biedt Kassanet Pieterse verschillende systemen en servicemogelijkheden. Stem samen met ons af hoe we jou het beste kunnen helpen!

Contact