Jouw optimale point of sale

Er is geen ondernemer gelijk, daarom is MplusKASSA zo flexibel: jij kiest en betaalt de functionaliteiten die je nodig hebt. Niet meer en niet minder. Van webshoporder tot inkoopopdracht, op MplusKASSA kun je bouwen!

productfoto-ncr-mpluskassa.png

Mplus

Het meest flexibele en gebruiksvriendelijke kassasysteem

mplus-kassa.jpg

Een modulaire opbouw
Door de modulaire opbouw aan functionaliteiten voor ticketing, leisure/recreatie, horeca en retail is MplusKASSA er voor elke zaak. Ontdek de uiteenlopende functies en eenvoud van deze oplossing.

Gebruikersgemak
Je hebt altijd toegang tot de vele functies en profiteert van de eenvoud en werking van onze kassasoftware. We maken het je nou eenmaal graag gemakkelijk.

Solide hardware
Samen creëren we een hardware pakket voor jouw kassa. Ervaar volop mogelijkheden om de hardware naadloos te optimalisern naar de de situatie op jouw werkvloer.

 

100+ koppelingen
MplusKASSA is uit te bereiden met meer dan 100 koppelingen die aansluiten op het bedrijfsproses. Een kassasysteem is namelijk niet alleen het punt waar afgerekend wordt: jouw kassa is het hart van de bedrijfsvoering. 

Effectief

Maximale snelheid in de kassa

Door de maatregelen rondom de corona pandemie ben je waarschijnlijk al veel omzet misgelopen. De tijd dat je weer open mag wil je daarom natuurlijk optimaal benutten. Kassanet Pieterse helpt jou hierbij! Met de kassasystemen van MplusKASSA bieden wij altijd effectieve oplossingen.

Lees meer

kastellen-kassanet-pieterse.jpg

Gebruiksvriendelijk

Gebruikersgemak van het hoogste niveau

Een duidelijke beschrijving, eenvoudige handelingen en weinig omslachtige stappen. Met MplusKASSA heb je een gebruiksvriendelijk kassasysteem dat je helpt om jouw klanten optimaal te bedienen en beheren. Dus geen frustraties of ongemakken, die zijn verleden tijd met de systemen van MplusKASSA!

order-invoeren-kassanet-pieterse-window-.png

Accuraat artikelbeheer

Altijd up-to-date 

Mplus ontvangt nieuwe artikelbestanden van diverse leveranciers, zo is jouw artikelbeheer altijd up-to-date. Mplus ondersteunt doorlopend barcodes, ook kun je zelf gemakkelijk artikelen toevoegen. Dat scheelt niet alleen veel tijd, het werkt bijzonder accuraat en voorkomt fouten.

eenvoudige-bediening-kassanet-pieterse.jpg

Overzicht

Voorraad bijhouden was nog nooit zo eenvoudig

Met MplusKASSA zie je snel de actuele voorraad en heb je overzicht in jouw klantenbestand, artikelbeheer en facturatie. Dit overzicht kun je op elk moment raadplegen, eenvoudig en snel. Dat geeft houvast!

qline-on-tablet-kassanet-pieterse.jpg

Mplus Q-line modules

Functionaliteit gericht op elke bedrijfsorganisatie

Kies alleen de functionaliteiten die nodig zijn en laat het overbodig weg. Zo betaal je nooit te veel!

 

Wilt u een offerte, demo of meer informatie?

Vul u gegevens in en wij nemen contact met u op.

* Deze velden zijn verplicht

Pascal vertelt je graag meer

Jij wilt geholpen worden zonder veel extra kosten. Logisch, daarom biedt Kassanet Pieterse verschillende systemen en servicemogelijkheden. Stem samen met ons af hoe we jou het beste kunnen helpen!

Contact