Wij zijn Kassanet Pieterse!

Ons enthousiaste team specialisten staat dagelijks voor je klaar en biedt jou de beste kassasystemen voor je winkel of horecabedrijf. Persoonlijk, snel, flexibel en met onze eigen servicedienst. Dat doen we al meer dan 45 jaar voor onze trouwe klanten.

monteurs.jpg

Kassanet Pieterse

Al 45 jaar dé specialist als het gaat om winkel- en horeca kassasystemen

Kassanet Pieterse dé specialist voor kassasystemen. Horecagelegenheden, retail winkels, recreatie en (startende) ondernemers zijn al jaren tevreden met onze uitstekende dienstverlening. Dat begon 45 jaar geleden als familiebedrijf met passie voor kassasystemen en ondernemers en dat merk je nog steeds aan onze aanpak! Wij rijden vanuit ons kantoor in Nieuwegein naar onze klanten door heel Nederland.

Met MplusKASSA hebben wij het meest flexibele en gebruiksvriendelijke kassasysteem in huis. Met Vectron bieden wij Duitse degelijkheid en kwaliteit. Zo adviseren wij altijd de beste oplossing naar uw wensen en eisen. Onze pinautomaten zijn altijd toonaangevend en loyalty programma BonVito voor de horeca maakt de beleving daarbij compleet. Wij verzorgen het complete pakket: van het plan van aanpak, de automatisering tot aan de implementatie.

Demoruimte

Ontdek ons ruime assortiment

Wil je ontdekken welke kassasystemen wij bieden? In onze demoruimte in Nieuwegein geven we je graag een rondleiding en vertellen we je alles over onze mogelijkheden. Maak vooraf wel even een afspraak, dan zetten we de koffie klaar!

Onze missie

Kassanet Pieterse ontzorgt de horeca en retail bedrijven in hun behoefte. Bij de aansturing en monitoring van belanrijke processen in de bedrijfsvoering, via van de beste hardware- en softwareoplossingen in combinatie met een uitstekende service en meer dan 45 jaar ervaring. Met Vectron en MplusKASSA hebben wij alles in huis om te voldoen aan behoefte en budget. 

Uitstekende service

Onze mensen maken het verschil

We komen bij je langs, je mag ons bezoeken en wij zijn 7/365 dagen per jaar via de Helpdesk beschikbaar. Deze wordt bemand door onze zeer vriendelijke medewerkers. Kunnen zij het probleem niet telefonisch verhelpen? Dan komen we gewoon langs of helpen we op afstand via Teamviewer. Voor een goed gesprek over onze kassasystemen en betaaloplossingen, maar ook bij storingen kun je op ons rekenen. Tot je tevreden bent!

programmeren.jpg

Team

Theo

Systeem adviseur

Pascal

Systeem adviseur

Glenn

Operationeel Manager

Joost

Programmeur

Marion

Financieel

Roel

Systeemspecialist

Luuk

Systeemspecialist

Richard

Systeemspecialist

Joost

Service, helpdesk en installatie

Ronald

Service en helpdesk

Faysal

Junior systeemspecialist

Matthias

Junior systeemspecialist

Enrico

Verkoopondersteuning

Marijn

Junior systeemspecialist

Wil je ontdekken welke kassasystemen wij bieden? Wil je ze voelen, zien en zelfs uitproberen? In onze demoruimte in Nieuwegein geven we je graag een uitgebreide demo en vertellen we je alles over onze mogelijkheden voor jou. Maak vooraf wel even een afspraak, dan zetten we de koffie klaar!

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Loop vast even met ons mee!