Omdat je kassa het gewoon moet doen

Als horecaondernemer wil je jouw gasten de optimale beleving bieden. Daarbij wil je geen gedoe met je kassa.

mplus-kassa-kassanet-pieterse-.jpg
handy-mobile-kassa-smartphone-mplus-kassanet-pietersedsc-0919-copy.jpg

Op maat gemaakt
Geen onderneming of gast is hetzelfde, daarom biedt Kassanet Pieterse altijd een oplossing op maat. Met ons brede aanbod kassasystemen is dat uitstekend mogelijk.

Makkelijk sorteren
Sorteer eenvoudig de top 10 van alle verkochte artiken, maar ook omzet en aantallen zie je nauwkeurig. Zelfs aandeel in percentage wordt berekend aan de totale verkoop.

 

Klant bepaalt
Bij Kassanet Pieterse zijn contracten niet verplicht. Na de implementatie van onze systemen staan we uiteraard nog steeds voor je klaar. Je kunt naar wens onze servicepakketten afsluiten: on site (7/365), remote sevice (7/365) of service op verzoek (werkdagen van 9u tot 17u).

Snelle systemen
Natuurlijk wil je dat jouw work-flow soepel verloopt. Met onze systemen garanderen wij optimale snelheid en betrouwbaarheid. Daar kun je op bouwen!

Dé oplossing voor horeca

Ontdek de mogelijkheden voor jouw branche

kassa-voor-restaurant-vectron-mplus

Restaurant

kassa-voor-cafe-vectron-mplus

Cafe

Kassa-voor-cafetaria

Cafetaria

zelfbediening-kassa-vectron-mplus

Zelfbediening

kassa-voor-lunchroom-vectron-mplus

Lunchroom

Kassa voor ijswinkel

IJswinkel

kassa-voor-hotel-vectron-mplus

Hotel

icon-persoonlijke-aandacht-1.svg

Persoonlijke aandacht

Natuurlijk, dat is wel het minste dat je van ons kunt verwachten. Op elk moment staan onze specialisten voor je klaar, heel persoonlijk met oprechte aandacht voor al jouw wensen.

support.svg

7/365 support

Kampt jouw systeem op zondagmorgen of vrijdagavond met een storing? Dan kun je rekenen op onze support. Op elke dag van de week en 365 dagen per jaar!

icon-ontzorgen-1.svg

Wij ontzorgen

Als ondernemer wil je jouw klanten optimaal bedienen en ontzorgen. Wij  doen dat op onze beurt graag bij jou. Dus geen omkijken naar de workflow, dat regelen wij!

Betrouwbare hardware

De juiste hardware opzet voor jouw winkel

Contactloos betalen, via de handterminal of vaste kassa aansluiting. Een optimale communicatie tussen de bediening en de keuken. Touchscreen of mobiel via QR-bestellen en betalen. Alles is mogelijk. Kassanet Pieterse biedt uiteenlopende en betrouwbare hardware op maat. We denken graag met je mee en creëren het.

Lees meer

pos-7-white-vectron-kassanet-pieterse.jpg

Veiligheid & gemak

Contactloos betalen beschermt jouw gasten en personeel

Onze betaaloplossingen zijn geschikt voor het betalen met debetkaarten, credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons. Jouw klanten kunnen contactloos betalen met een volledig geïntegreerde betaalapplicatie. Zo verloopt de betaling veilig en gemakkelijk via het internet met de kassa. Bovendien met lage transactiekosten.

Lees meer

snelle-en-compacte-mobiele-betaalautomaat-klein-pin-service-kassanet-pietersejpg

Efficiënt meer rendement

Bar-keukenschermen

Vergeet de losse papieren bonnen! Creëer structuur en verbeter de communicatie in de keuken en met de bediening. Met keukenmanagement worden de bestellingen overzichtelijk getoond op touchscreen keukenschermen. Op een simpele en begrijpelijke manier. 


Lees meer

bar-kitchen-manager-keuken-booq-keukenschermen-.png

Slimme bestel oplossingen

QR-bestellen, bestelzuil, afhaal en bezorgen

Laat jouw gasten via hun smartphone, bestelzuil of webshop bestellen en betalen. Snel en omzetverhogend. Het versterkt bovendien het team en optimaliseert de bedrijfsvoering.

Lees meer

qr-bestellen-kassa-koppeling-1.png

Alles in huis voor de juiste oplossing

Topservice en producten
van de beste merken

Kassanet Pieterse is jouw partner voor kassasystemen op maat. Al meer dan 45 jaar staan we garant voor de beste service en duurzame systemen. We groeien met elke onderneming mee. Met kassasystemen van twee toonaangevende merken heb jij altijd het beste product: snel, persoonlijk, servicegericht en flexibel. Wat zijn jouw wensen?

Mplus kassasystemen
MplusKASSA is het meest flexibele en gebruiksvriendelijke kassasysteem. Door de modulaire opbouw past het zich naadloos aan op iedere onderneming.

Vectron kassasystemen
Vectron horeca kassasystemenbieden: een onderscheidend concept! Geniet van de uitgebreide technische uitrusting en hoge functionaliteit in aantrekkelijk design. Bedrijfszeker, duurzaam en flexibel.

oplossing-tevreden-klant-1.jpg

Pascal vertelt je graag meer

Ben je benieuwd naar onze aanpak en service? Neem contact op en wij komen graag langs om jouw werkwijzen te optimaliseren.