Omdat je kassa het gewoon moet doen

Als (startend) ondernemer ben je de hele dag druk om je zaak volop te laten draaien. Daarbij wil je geen gedoe met je kassa.

istockphoto-1003743950-612x612-starter.jpg

Kassanet Pieterse

Een kassasysteem dat jou ondersteunt

dsc665-1.jpg

Op maat gemaakt
Geen onderneming of klant is hetzelfde, daarom biedt Kassanet Pieterse altijd een oplossing op maat. Met ons brede aanbod kassasystemen is dat uitstekend mogelijk.

Voordelig
Kies alleen de functionaliteiten die nodig zijn en laat het overbodige weg. Zo betaal je nooit teveel. Ook een uitbreiding is eenvoudig, zo groeit jouw kassa mee met de bedrijfsvoering.

Klant bepaalt
Bij Kassanet Pieterse zijn contracten niet verplicht. Na de implementatie van onze systemen staan we uiteraard wel voor je klaar. Je kunt naar wens onze servicepakketten afsluiten: on site (7/365), remote sevice (7/365) of service op verzoek (werkdagen van 9u tot 17u).

Snelle systemen
Natuurlijk wil je dat jouw work-flow soepel verloopt. Met onze systemen garanderen wij optimale snelheid en betrouwbaarheid. Daar kun je op bouwen!

De oplossing voor ondernemers

Ontdek de mogelijkheden voor jouw branche

cadeauwinkel.jpg

Cadeauwinkel

mode-3.jpg

Mode

bloemenwinkel.jpg

Bloemenwinkel

vers-speciaal.jpg

Vers speciaal

bakkerij.jpg

Bakkerij

icon-persoonlijke-aandacht-1.svg

Persoonlijke aandacht

Natuurlijk, dat is wel het minste dat je van ons kunt verwachten. Op elk moment staan onze specialisten voor je klaar, heel persoonlijk met oprechte aandacht voor al jouw wensen.

support.svg

7/365 support

Kampt jouw systeem op zondagmorgen of vrijdagavond met een storing, dan kun je rekenen op onze support. Op elke dag van de week en 365 dagen per jaar!

icon-ontzorgen-1.svg

Wij ontzorgen

Als ondernemer wil je jouw klanten optimaal bedienen en ontzorgen. Wij doen dat op onze beurt graag bij jou. Dus geen omkijken naar de workflow, dat regelen wij!

Betrouwbare hardware

De juiste hardware opzet voor jouw winkel

Contactloos betalen, via de handterminal of vaste kassa aansluiting. Een optimale communicatie tussen de bediening en de keuken. Touchscreen of mobiel via QR-bestellen en betalen. Alles is mogelijk. Kassanet Pieterse biedt uiteenlopende en betrouwbare hardware op maat. We denken graag met je mee en creëren het.

Lees meer Prijzen vergelijken

qline-on-tablet.jpg

Veiligheid & gemak

Contactloos betalen beschermt jouw gasten en personeel

Onze betaaloplossingen zijn geschikt voor het betalen met debetkaarten, credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons. Jouw klanten kunnen contactloos betalen met een volledig geïntegreerde betaalapplicatie. Zo verloopt de betaling veilig en gemakkelijk via het internet met de kassa. Bovendien met lage transactiekosten.

Lees meer

snelle-en-compacte-mobiele-betaalautomaat-klein.jpg

Loyalty programma's

Integratie met Loyalty programma's

Trouwe klanten, daar houden wij van. Jij toch ook? Loyalty programma’s zijn een bewezen instrument voor optimale klantenbinding, bijvoorbeeld met een puntenspaarsysteem om voordeeltegoed op te bouwen. Dit kan natuurlijk ook digitaal, wel zo professioneel, betrouwbaar en overzichtelijk.

Lees meer

istockphoto-673866916-612x612-klantenkaart-1.jpg

Alles in huis voor de juiste oplossing

Topservice en producten
van de beste merken

Kassanet Pieterse is jouw partner voor kassasystemen op maat. Al meer dan 45 jaar staan we garant voor de beste service en duurzame systemen. We groeien met elke onderneming mee. Met kassasystemen van twee toonaangevende merken heb jij altijd het beste product: snel, persoonlijk, servicegericht en flexibel. Wat zijn jouw wensen?

Mplus kassasystemen
MplusKASSA is het meest flexibele en gebruiksvriendelijke kassasysteem. Door de modulaire opbouw past het zich naadloos aan op iedere onderneming.

Vectron kassasystemen
Vectron horeca kassasystemenbieden: een onderscheidend concept! Geniet van de uitgebreide technische uitrusting en hoge functionaliteit in aantrekkelijk design. Bedrijfszeker, duurzaam en flexibel.

oplossing-tevreden-klant-1.jpg