Jouw optimale point of sale

Met Vectron haal je het meest bedrijfzekere horeca kassasystemen in huis. De diverse POS modellen met verschillende kenmerken garanderen het beproefde concept van dit functionele, veelzijdige topmerk. Een echte flexibele high end kassa!

vectron-kassensysteme-header-1920x900-1-.jpg

Vectron

Een kassasysteem dat jou ondersteunt

m4-2.png

Bedrijfszeker
Techniek in al zijn perfectie:
in eigen huis ontwikkelde hard- en software, perfect op elkaar afgestemd. Hiermee onderscheid Vectron zich in de markt en is het één van de meest stabiele kassasystemen.

Flexibel
Alle kassasystemen van Vectron worden met de flexible en veelzijdige Vectron-kassasoftware geleverd. In de praktijk bewezen, met speciale functies en individueel aan te passen of uit te breiden.

100+ koppelingen
Vectron is uit te bereiden met meer dan 100 koppelingen die aansluiten op het bedrijfsproses. Een kassasysteem is namelijk niet alleen het punt waar afgerekend wordt: jouw kassa is het hart van de bedrijfsvoering. 

 

Toptechnologie
Duitse degelijkheid en kwaliteit: de motor van dit kassasysteem. Vectron is hiermee onbetwist Europese marktleider. Door de lange levensduur en combinatie van hoogwaardige hardware met geperfectioneerde software ben je met deze techniek klaar voor de toekomst.

Effectief

Maximale snelheid in de kassa

Door de maatregelen rondom de corona pandemie ben je waarschijnlijk al veel omzet misgelopen. De tijd dat je weer open mag wil je daarom natuurlijk optimaal benutten. Kassanet Pieterse helpt jou hierbij! Met de systemen van Vectron bieden wij altijd effectieve oplossingen.

Lees meer

myvectronapp-vectron-rapportage.png

Gebruiksvriendelijk

Gebruikersgemak van het hoogste niveau

Een duidelijke beschrijving, eenvoudige handelingen en weinig omslachtige stappen. Met Vectron heb je een gebruiksvriendelijk kassasysteem dat je helpt om jouw klanten optimaal te bedienen. Dus geen frustraties of ongemakken, die zijn verleden tijd met de systemen van Vectron!

pos-7.png

5 jaar fabrieksgarantie

Betrouwbaar en duurzaam

Met een fabrieksgarantie van 5 jaar op de meeste Vectron modellen weet je dat je een kassassysteem gebruikt met maximale betrouwbaarheid. Bovendien duurzaam, want met een lange levensduur van 10+ jaar en minimaal stroomverbruik bespaar je al snel
€ 100.- per jaar t.o.v. een PC systeem

istockphoto-1017049096-1024x1024.jpg

Rapportage

My Vectron app

Via smartphone en tablet realtime-toegang tot alle belangerijkste kencijfers van de onderneming, per filiaal en ondernemingsvlak. Met deze app kun je de belangrijkste prestatiegegevens van jouw onderneming op elk moment online controleren, vergelijken met historische gegevens en zo bliksemsnel reageren op eventuele ontwikkelingen.

my-vectron-app-kassanet-pieterse.jpg

Vectron modules

Functionaliteit gericht op jouw bedrijf

 

Wilt u een offerte, demo of meer informatie?

Vul u gegevens in en wij nemen contact met u op.

* Deze velden zijn verplicht

Luuk vertelt je graag meer

Jij wilt geholpen worden zonder veel extra kosten. Logisch, daarom biedt Kassanet Pieterse verschillende systemen en servicemogelijkheden. Stem samen met ons af hoe we jou het beste kunnen helpen!

Contact